Kehidupan

Wordless wednesday : ini abah saya

20140326-203630.jpg

Share this Story
Load More Related Articles
Load More By ajamz
Load More In Kehidupan

2 Comments


  1. blogmalaya.com

    April 24, 2014 at 12:28 pm

    hai abah…..;

    Reply

  2. RKB

    July 10, 2014 at 5:26 pm

    abah kena jaga kesihatan wooo … dagu koi berlapih

    Reply

Leave a Reply to blogmalaya.com Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Check Also

Bad Feedback

Kadang kala kita kena tau had kita, minggu ...

ajamz: tq ..

ajamz: hahah astro circle dia punya bonus point ..

ajamz: disiplin penting dalam nak menjayakan perancangan ..

ajamz: kawasan yang ada celcom wifi je ..

Aira Zuhaira: Semua area boleh jugk ke,ye..? ..

Azwan: Risky juga bagi saya hntuk cuba kaedah ni, pasal displin men ..

Azure: Kalau ada astro dish macam ni, Boleh jimat ke? https://www.i ..

mohd zain: Terima kasih sangat membantu, ..

ajamz: tak bisa hehe ..

ajamz: UniMAP pauh sg Chuchoh ..

Alif: Bro area mana kat perlis ada wifiplus nih? ..

Noor: Terima kasih, sangat membantu 😊 ..

Johanis: Oak azam, kalo sy mau buat kabinet Dan lemari stainless bisa ..

muhammad: hahaa... kesian doe taktau ada kedai kat arau ni jual mifi.. ..

ajamz: kalau nak workmanship bagus mykitchen kat alor setar, harga ..

eifnie: salam bro..mungkin time ni settle smua kot list yg bro nak b ..

RKB: abah kena jaga kesihatan wooo ... dagu koi berlapih ..

blogmalaya.com: hai abah.....; ..

Syahril Hafiz: Kedah 2000 berapa aku tak taw... haha 2012 lepas dah, sabaq ..

Syahril Hafiz: masih belum mahir dengan pelaburan ni, sebab baru nak start ..

ajamz: dah tukar semuanya sebab takut jadi platform nak kacau orang ..

ajamz: rasanya company luar yang invest kepada mpk ni ..

Denaihati: rasanya, peningkatan dari segi jumlah(RM) peruntukkan yang p ..

Manan Qayyim: masih tak mahir lg dlm dunia pelaburan ni.... kalo aku tengo ..

Nine: syok noh Perlis la. Semua jalan2 nak hiway dah. Signboard tu ..

Nine: Hak nih depa maybe dah tau pass cPanel. Sebab dia leh create ..

ajamz: dulu ingatkan qms ini umpama ikan dalam akuarium namun bila ..

ajamz: jumlah yg disiarkan pada tahun 2012 tak sama dengan jumlah 2 ..

ohcikgu: sampai terkeliru dibuatnya ye.. ..

GreenLava: Banyak terms yang digunakan sama dengan terms untuk dokument ..

Malaysia Tercinta: Ada silap tu somewhere ..

izan: oo..fhm2 body languange tu.. hehe..cantik....katanya... ..

ajamz: mungkin ptptn perlu review balk la ..

Adam Roslan: Kalau bersungguh sungguh nak buat, naya students. Belum dapa ..

boni Ultra kacak: hurm.. bahaya betullah sekarang ni.. takut kita dah termakan ..

Adam Roslan: Packaging macam tu pun buat kita takut nak beli. Jangan ada ..

aziah: semangat perlu ada. kalah menang adat bertanding.. yg pentin ..

Abdur Rozak: Saya menggunakan vpn untuk melepasinya ..

Melepasi Sekatan Blue Coat Web Filter | Azam Rashid: [...] kedua dengan menggunakan web scanner, bab ni yang aku ..

Catur | Azam Rashid: [...] bukan apa kali ni aku jumpa satu dunia yang baru dunia ..

Melepasi Sekatan Blue Coat Web Filter | Azam Rashid: [...] tahun lepas juga pernah jadi apabila sistem blue coat ..

Website Block : Ads.yieldmanager.com | Azam Rashid: [...] pernah berkongsi mengenai website blog personal aku ya ..

Kadang kala rasa macam telco menipu | Azam Rashid: [...] diawal aku subscribe diaorang maklumkan bahawa aku aka ..

Caj internet lebih murah | Azam Rashid: [...] Selain dari caj yang murah rasanya kualiti perkhidmata ..

is150: sekiranya media yang lain telus dan seimbang... mungkin prom ..

boni kacak: #go green ..

ajamz: hahaha boni reka bentuk je yang menakutkan masuk dalam perut ..

ajamz: lain yang dibuat lain yang jadi ..

ajamz: sangat setuju ..

Denaihati: memang hebat, dari burger bakar/goreng jadi sandwitch daging ..

Datin Tyka: hahhaa.. sepatutnya daging tu gaul sikit ngn garam, black pa ..

Boni kacak: Hehehe. Setuju. Walaupun agak menakutkan reka bentuknya, tap ..

albab: Almera problem ka, takut aihh nak beli. ..

secantikmanis: dewan dekat johor.. johor dekat mana pulak tu ..

ajamz: Dewan johor ..

Adam Roslan: Salam. Elok panorama shot noo. Dewan tang mana ni. ..

Muhammad Faiz: Boleh tau kat al ikhsan mana? Harga penuh? Memang tengah car ..

boni kacak: nasib baiklah telefon den telefon lama..hehehe ..

Izzuddin Fauzi: Selesa nak berblogging lagi berkerja... ..

boni kacak: wow..sempoi tempat tu.. tak serabut.. ..

L: huuu. aku xmmpu nk beli.. beli xmkn la sem nih.. haha ..

Denaihati: askm. selamat tahun baru 2013 buat bro. mudahan sama2 diberi ..

boni kacak: uish...terus up entri tu..hehehe..tangkas betul..hehehe ..

ajamz: Terima kasih ..

boni kacak: sama2 lah kita bertambah maju pada tahun 2013 ni dalam apa p ..

ajamz: disember haha ..

Statistik Azamrashid.com 2012 | Azam Rashid: [...] Bagi kehadiran pengunjung pula, laman ini mencatatkan ..

is150: Disember atau januari... ..

ajamz: terima kasih tuan ..

ajamz: hehe ..

ajamz: al-ihsan ..

adam: nak tanya kat mana nak beli kasut ni? ..

boni kacak: ta tih ta tih..hehehehe ..

ajamz: terima kasih ..

hazman aka species1980: Okey tambahan satu G+ untuk entry nie ..

boni kacak: betul juga tu.. kita kena sentiasa bersederhana sebenarnya.. ..

ajamz: harap stdium kembali bersinar ..

boni kacak: cantik stadium kangar ni ..

ajamz: Okkk ..

weschairs: dah vote...harap sudi vote semula ..

Afifah Munirah: Yeah... Memang laku iP5 nie... Nak beli budget belum ada... ..

ajamz: terima kasih kerana memaklumkan ..

ajamz: terima kasih ..

ajamz: terima kasih ..

ajamz: terimakasihhh ..

ema: good luck ..

latif: salam G+1 yg ke 25 utk anda..azam jgn lupe letak link sponso ..

Afifah Munirah: Enteri yang terbaeekkkk :) Goodluck :) ..

Blog Keperawatan: Semoga berjaya kontesnya sahabat... Bersilaturahmi dan membe ..

nurmisnan: All d best n gd luck sudah vote n G+ for u ..

Nurul: Dah vote... Good luck.. :) ..

bhrain: saya dah G+, harap dapat membalasnya...thanks.. http://bahra ..

ajamz: Dah jual dah ..

ajamz: Rancangannya macam tuh hehe ..

Amirez: salam. good luck. klik G+1 ke 33 daripada saya. kalau tak ke ..

Hakim Mahmud: bro nak jual kereta myvi ekk .. ..

auc: salam tuan baru siap mengundi blog ini utk tugasan ke 2 jgan ..

ajamz: kak pon boleh hahaha ..

ajamz: hehe harga rahsia puan haha ..

is150: abih terburai perut aku gelak... hahaha ..

PuanGojes: assalam ziarah rasanya saya da klik g+1 kat sini. tp tak pe. ..

Azie: Good Luck, harapa dapat klik kembali. TQ ..

Peserta iPhone 5 Gadget Impian & Jumlah +1: [...] Akma Omar Wazy Bahrain UpProfits JMR Titan Cik Lily Pu ..

azie: cantikkk....boleh sy tahu rm brpe? ..

PinkUmmi: eh silap...kak pulak...huhuhu ..

PinkUmmi: good luck kak ..

Dawaihati: Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ sebagai tanda sokon ..

Andre Joe: Ape kelebihan sticky post ye? ..

PuanGojes: salam ziarah. saya datang lagi tanda support. ;) nak cek sam ..

boni kacak: nak sambar kereta baru ye bro??hehehe ..

Myra Jay: Singgah support sini dengan klik G+ :) Good luck ye, jgn lup ..

wak gelas: wak pon baru beli kete viva jakk.. uuHUuu ..

pjaz: dh klik g+ jgn lupa support pjaz yer slm..nak minta tlg siki ..

PuanGojes: salam ziarah sis aju :) kita da klik g+1 utk sis aju. terma ..

ajumohit: saya dah klik G+1 di entry ini, nanti sokong saya plak ye ht ..

Nurul: Dah G+, Good luck.. ..

BUATBEST: semoga berjaya hendaknya kawan.. ` ..

lewisdotmy: semoga berjaya bro ..

BloggerNote: Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! S ..

UpProfits: Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-) ..

donnyien: selamat berjaya di ucapkan... salam kenal juga ..

Happy Birthday | Azam Rashid: [...] masa  aku baru naik pangkat waktu setahun yang [...] ..

Nurul: Good Luck.... :) ..

puanbee: seronok baca entri spontan ni .. apa pun sama2 berusaha nant ..

yanmie: Salam, Good luck untuk contest ini :) ..

auc: Moga berjaya! Hanya nasib dan tuah yg menentukan segalanya : ..

boni kacak: good luck juga bro :) ..

Hafizul: betul kata en titan tu..mungkin ada kesinambungannya lagi..s ..

Hafizul: ooo iphone ni software dia stabil la..wahh seronoknya..gud l ..

akubiomed: Kalau sudah pernah mengunakan jenama Apple akan setia kekal ..

ajamz: tak pernah terfikir ada sticky post nih sebenarnya hahah ..

ajamz: entah la ..

ajamz: pergh lantai ja retak, sama la aku pakai bb, tapi la anak ak ..

ajamz: sekali ingat macam tuh gak tapi takpa first time aku join co ..

ajamz: tq ..

wazy: Selamat berjaya bro Dah semakin ramai meminati iPhone 5 ni ..

Cikgu Hairul: memang senang sangat.. sampai kadang-kadang kita terlupa kat ..

Amirez: good luck bro. terfikir jugak DH tentukan pemenang berdasark ..

RKB: ah ... aku tak minat semua ni. Masih lagi ol skul sebab suka ..

titan: aku tak rasa just cerita aje. mesti ada banyak lagi tugasan ..

Bagaimana nak buat Sticky Posts di Wordpress | Azam Rashid: [...] Azam Rashid Skip to content HomeInfoMylensaWebhostingC ..

Denaihati: Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gad ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] tuh agak kurang best sebab internet masih lagi takleh ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] sejak dari tahun lepas aku impikan nak tukar phone tap ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] terpengaruh dengan strategi pemasaran iPhone. Sebelum ..

Manchester lawan Arsenal | Azam Rashid: [...] la dan nampaknya macam tahun ni tak menang lagi la pia ..

Manchester lawan Arsenal | Azam Rashid: [...] aku tengok kat rumah mertua boleh dikatakan mesti arse ..

azharr: Laaa itu je ke post.... So what's the plan ..

ajamz: dekat tapak mpk lama ..

ajamz: dia ada kedai kat jitra, mykitchen ..

omar: boleh dapat contact number contractor ni? ..

omar: salam, nak tanya kat nursery mana boleh dpt rm 3? dah try ta ..

omar: nak tanya, nursery mana yang boleh dapat harga rm3 tu? try t ..

is150: kalau tak ditepati kita buat janji dikerati lak... ..

is150: Hentikan je.... aku dah lama stop, tengok channel biasa dah ..

ajamz: dalam proses nak beralih tunggu dapat sesuatu baru boleh bel ..

is150: apa lagi... beralihlah ke mac... ..

is150: Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan dan Salam Ramadhan AlMuba ..

Wan Perlis: tak pernah stukbuck ..

Wan: aku ada guna jugak dropbox nie ..

Harfiz Perniagaan Internet: Aku punya internal hard disk laptop pun rosak, masa tu tak s ..

ajamz: kabinet dia ikut material yang digunakan, kalau macam ni dan ..

Elyza: cantikla...agak2 rape budget kuar ni? ..

ajamz: letak baja apa dulu ..

is150: Selamat menanam.... aku dulu tanam tompok-tompok.... tak sam ..

ajamz: hahah tq ..

ajamz: taktau nak masak bila plak ..

chemie: smart kitchen kabinet depa ..

Mohd Isa: pergh, kemah molek. memang terbaiklah bro. bilalah nak ada r ..

Diamilikku: hahahahahahhaha...hang ngan mizan sama panik....lalalalalla. ..

Mohd Isa: alasan orang malas buat kerja...ok tak kalau aku cakap camtu ..

chemie: depa dah release dah...download semua ni punca dari student ..

Azam: Aihhh dah naik jusa ka bang ..

RKB: jusa jasa jaso ... ah .... ..

ajamz: Kakaka nak kerja nih hahaha ..

is150: dah... dah... pi buat kerja... hahahaha ..

ajamz: kena gak ..

chemie: Blog hang kena block jugak....tau ka pasaipa? ..

azam: haha hang lagi tere pada aku kot kan..... ..

is150: biasalah manusia, sifatnya lupa... ..

ajamz: salah aku gak gatal nak harga terbaik last-last macam ni aku ..

is150: sabar bro, itulah lumrah alam... Biasalah, kontraktor, bayar ..

Nine: Pergh 8 tahun dah guna hosting lama giler. Ajam, ajar cara2 ..

chemie: masuk bertanding la, menang kalu pas projek mai sikit hahaha ..

ajamz: Kekeke yang tuh kena menang election hehe ..

is150: kurang lagi satu K tu... ..

ajamz: dah tau ada shell script yang mengganggu so provider tutup ..

is150: dah tau punca? ..

Diamilikku: sokong sokong....siap duit je lah.....:)...aku dah habih dui ..

chemie: hehehehe siap duit sajalah la bro.... ..

ajamz: template lama dah guna balik ..

ajamz: PC ja download free ja ..

ajamz: betui setuju ..

ajamz: rumah cantik pi tengok laaa ..

Diamilikku: adoiyaiiiiiiii...diam2 duk pi intip umah kami nih...hahahaha ..

is150: tu sebab aku tak paksa orang datang... sebab aku main tarah ..

is150: Ko lawan PES guna platform apa? PC, PSP, PS3? ..

chemie: theme baruu..sama macam rumah baru ..

chemie: baguih la dok ingat KPP.. mana tau esok-esok hang pulak jadi ..

ajamz: betul baru kita boleh berkembang kan ..

is150: nasib baik ada yang tak suka... kalau semua suka kita risau ..

Wan Perlis: sistem pasti ada kelemahannya ..

is150: Kalau benar... teramat-amatlah baik... ..

is150: aku dulu: 1. Pasang Grill 2. Pasang Lampu 3. Buat dapur tu p ..

chemie: Desa bayanmas dekat bukit kayu hitam ..

ajamz: Keke baik jiran haha ..

ajamz: Hang beli kat mana ..

ajamz: Itu sudah pasti hehe ..

Diamilikku: buat bodo jer dulu :) hahahahahha ..

cik tom: akhir tahun ni ramai blogger update psl rumah..pasni boleh u ..

cik tom: azam ni kerja pegawai sains ke?pernah apply kerja pegawai sa ..

chemie: cayalah, rumah hang kat mana? tulis banyak sikit pasai rumah ..

chemie: aku harap ianya benar-benar belaka hehehe ..

Wan Perlis: osh? bila unimap nak ada jawatan kosong? nak minta jugak ..

ajamz: Yala dengan internet streamyx plus internet mobile kalau gaj ..

Diamilikku: sapa kata maxis mahai?? aku ambik 68 ringgit je sebulan :) ..

ajamz: osh unimap ..

Wan Perlis: brader azam keja jabatan mana? ..

ajamz: Haha ceh, ayam dah dapat baby ka ..

iffah: wah.. skrng dh jd bapak mcm bertmbah matured..hahaha.. tetib ..

ajamz: wan tq ..

ajamz: chemie aku kat unimap pon orang tak kenai pon nak masuk calo ..

Wan Perlis: syukur Alhamdulillah comel n sedap nama dia ..

chemie: hang tak mau tanding ka? mana tau kut jadi YB haha ..

ajamz: tq bos ..

is150: bawak bertenang bro... yang penting kita gembira dengan apa ..

ajamz: kereta aku bleh tahan sampai 240 hoooooohhhh ..

chemie: Alhamdulillah dato' Tahniah diatas kenainkan pangkat, moga d ..

mummy: Kasih ibu bapa tiaada tandingan..dah jd daddy br tau pengorb ..

Alhamdulillah Aku Naik Pangkat: [...] ya, secara kebetulan bila tengok Teori Purba Cina bagi ..

Ajamz: Pergh best pakai app nih tq sekarang 5 usd ..

is150: Aku guna Apps BlogPress support banyak platform (termasuk Wo ..

azam: Takla kita perlu mencungkil kemampuan student kita ke tahap ..

torboxz: uishh.. sebijik kene kat mata aku... ..

torboxz: Tu la pasal aku kurang setuju jika akta tu mansuhkan. Akan a ..

ajamz: betul keselamatan sangat penting, saman tuh sebagai pengajar ..

Noriz: time pregnant lah kami ladies selalu jadikan alasan taknak p ..

torboxz: Nyihahahahha.. Dia segan tu.. ..

torboxz: Wahahaha... Tahniah! ..

Isis: RM50 ja... Kat sini lagi mahal, habis ja tiket... ..

Isis: Tahniah bro.... ..

chemie: Salam member seunimap....baru jumpak blog hang....aku kat pu ..

Percubaan Menjadi: [...] last post aku mengenai keputusan untuk kembali menjila ..

vangardx: spatutnya dia bayar ala drive thru mcm kat mc d la kan? ..

ajamz: haha tak faham ek....cuba lihat cara individu tersebut membu ..

Juan: benda apa ni, x faham la ..

faizul: nak tunggu iPad 3 kena tunggu iPhone 5 dulu lah jawabnya. La ..

faizul: betullah tu kan, PANDU, keluar kereta dan BAYAR pastu terus ..

Semarakkan kempen Piala Malaysia 2011, (suku akhir, separuh akhir, akhir) | Zikri Husaini: [...] gambar to azamrashid.com dan facebook bolasepak malays ..

ajamz: kat perlis macam takda lagi la ..

torboxz: Damn! Aku nak jugaaakkkk.. ..

torboxz: Adaaaaaa... tengok kat http://coverage.yes.my ..

ajamz: yes dah ada kat kangar ka ..

torboxz: alaahh.. dah terbiasa dah aku dgn kelembapan tm niiih.. ni t ..

torboxz.com: mifi? lagi sekali persoalan. kat perlis ni ada kedai yg jual ..

Wan Perlis: kemonlah TM ..

ajamz: Haha sumber sumber yang boleh dipercayai ..

torboxz: mana ko dpt theme ni? lawa siut.. ko beli ke ko dapat dari s ..

torboxz: Yup! yup! ..

Apple Bagi iPhone 4S: [...] mengatakan Apple akan keluarkan iPhone 5 yang penuh de ..

anjung maya: dah angkut ipaD tahun lepas lgi..so kna tunggu ipad3 nak upg ..

ajamz: terima kasih bro ..

Nasihangit: Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Na ..

Kembali Menjilat? Iklan Nuffnang Kembali: [...] berfikir sejenak, menganalisis keputusan untuk menTiad ..

Sya Isya: sebab blog yang satu lagi dah takde kod iklan Nuffnang. Bila ..

ajamz: tq bos ..

myOSH: Good luck... keep it up... semoga mendapat jariah daripadaNy ..

ajamz: Takleh la tahun ni dah pi beli ipad 2 hahaa ..

Enche Bon: Apa lagi bro, tukar je Bold 9900, hehehe ..

ajamz: yaka rasanya hang punya backlink lagi banyak ..

Adam Roslan: Terbaik. Saya punya dok PR1 dari dulu. Naik turun siap. ..

ajamz: Yup taKpa kita menaip suka suki ja kan ..

Omar: Okey dah tu 2-3 pr. standard blog camtu.. Kalau mantop sikit ..

Lepas Post Bukan Lagi Glitterati: [...] akaun aku di nuffnang telah berubah dari glitterati ke ..

ajamz: yup ..

Sya Isya: kalau berblog fikir duit Nuffnang je memang nanti jadi lagi ..

Adam Roslan: Selamat Berpuasa Ajam :) ..

ajamz: terima kasih ..

Azree Ariffin: Selamat berpuasa, bro. ..

RKB: kesian jugak mamat ni. good but injury proned. ..

ajamz: macam susah download je ..

Azree Ariffin: Bro, ada blackberry kan? Cuba download My FitnessPal. Dia ak ..

ajamz: itulah cuba dilakukan namun....godaan adalah segalanya ..

ikatakiyudin: Haha! Jgn crush diet, tak makan langsung, tapi amik every me ..

ajamz: Haha gaya memoyokan diri haha ..

RKB: toya la ang ni ... kontrol macho terlebih ni ajam haha ..

ajamz: haha ini sebab dok kat kl tak bawak laptop pon ..

Azree Ariffin: Wah, update dari Blackberry tuh! ..

ajamz: Entah aku dapat memo ja ..

ajamz: biar orang kata apa pi tengok ja ..

ajamz: cuma jangan melihat dari sudut politik sudah la...cuma lihat ..

Wan: haha sempoi ..

Wan: wah aku pun baru tau bila diumum kan secara rasmi? ada majli ..

Wan: setuju dengan keputusan majlis fatwa Perlis tadak hasilnya t ..

MDHAFiZ.NET: sungguh begitupun aku minat ke pemain Chelsea..tapu cintaku ..

ajamz: yang selalu tukar tuh tak konsisten ..

zulkifli jamaasim: Salam, Syeikh, Setan Merah memang hebat. Baik nombor dua ata ..

Wan: go Perlis ..

ajamz: Macam penah dengar ja nama tuh ..

Nine: sepupu aku Syakila Saad....duk Repoh..reja Unimap gak.... ..

Nine: haa duk agak dah... :) nak kata kenai tu, tak la besa semban ..

burnkelana: tempat jatuh agi dikenang.. nie kan plak tempat bermain.. he ..

ajamz: terima kasih tuan ..

Azree Ariffin: Selamat berhujung minggu! ..

ajamz: takpa manchester dah menang.....terubat hati dia hehe ..

Hambali: Harap Tuanku dapat tengok sama prestasi skuad Singautara. Ja ..

ajamz: aah wife aku izan la haha, hang kenai ka :P ..

ajamz: No problem roger ja, ..

Nine: Wife bukan Izan PPK pembuatan ker ? Org Alor Setar ? Kan..ra ..

Nine: Salam Ajam..insyaAllah kalo aku nak ambik aku roger...nak ta ..

ajamz: cikgu cikgi la ..

Azree Ariffin: Sebabkan bro pernah jadi guru sebulan, saya pun nak ucap sel ..

ajamz: dalam hati tak dibuilt in rasa cintakan bahasa sendiri ..

ajamz: terima kasih sahabat... ..

Azree Ariffin: Cantik! Saya suka template yang ini! Simple but nice... ..

Azree Ariffin: Sangat setuju dengan kenyataan saudara. Kadang-kadang rasa j ..

Categories

Photos from Flickr

Nuffnang

Search

Harga Minyak

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com