Pandangan

Tak Mau Susah Tapi Nak Dihargai

Kita takkan sampai ke puncak sebab 2 benda. Pertama sebab kita tak bergerak, duduk dan angan angan. Kedua kita rasakan jalan bakal lalui tuh terlalu curam dan terlalu susah.

Dalam hati kita idamkan nak tengok keindahan di puncak, tapi tak mau nak susah.

Share this Story
  • Pandangan

    Tak Mau Susah Tapi Nak Dihargai

    Kita takkan sampai ke puncak sebab 2 benda. Pertama sebab kita tak bergerak, duduk dan angan angan. Kedua kita rasakan jalan ...
Load More Related Articles
Load More By ajamz
  • Pandangan

    5 cara yang buat kita gembira bila buat kerja

    Kadang -kadang dok dengaq istilah monday blues, penyapu bila dalam dunia kerja. Dunia yang kita peruntukkan lebih kurang 8 jam sehari. ...
  • Pandangan

    Pengurusan Krisis COVID-19 dimana silap kita?

    Ada orang berkongsi statistik kes, so kita pun check semula bagi pastikan maklumat yang depa bagi bukan boleh telan tanpa tau ...
  • Pandangan

    Merah bermaksud risiko tinggi

    Kalau sapa-sapa dok buat macam aku buat dalam 2-3 bulan ni mencatat kadar kes yang berlaku diserata tempat, aku rasa hangpa ...
  • Pandangan

    Tak Mau Susah Tapi Nak Dihargai

    Kita takkan sampai ke puncak sebab 2 benda. Pertama sebab kita tak bergerak, duduk dan angan angan. Kedua kita rasakan jalan ...
  • Pandangan

    COVID-19-Work From Home

    Work From Home terma baru yang terhasil bila semua manusia perlu menjarakan diri antara satu sama lain bagi mengelakkan dari berlakunya ...
Load More In Pandangan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

5 cara yang buat kita gembira bila buat kerja

Kadang -kadang dok dengaq istilah monday blues, penyapu ...