Kehidupan

Baru Berjinak Ipad 2 dengar Ipad 3 Pulak

Rasanya baru ja aku dapat ipad 2 aku, masih nak belajar gunakan ipad tapi dah dengar ipad 3 akan keluar. Memang Apple sangat pro-aktif betul untuk menghasilkan kekayaan melalui tablet dia nih. Sekarang dia jadi kuasa besar dalam segmen tablet ni. Banyak juga yang cuba berlawan seperti samsung, HP, Dell,Motorolla dan terbaru Amazon tablet yang dijangka murah 10% dari semua pengeluar tablet. Syarikat yang dah tewas adalah HP, sebab tak boleh bersaing. Tapi bila baca blog balik touchpad ni mungkin ada balik dengan limited production.

Dengar ipad 3 kali ini akan buat penambahbaikan pada rentina display, SD Card Slot, Camera Flash, Thunderbolt port dan Wireless Synchronize kiranya tak gaduh nak sync guna wayer yang pendek tuh. Mungkin ipad 3 ni akan dilancarkan pada Mac 2012 ikut ramalan blogger orang putih la. Sebabnya ikut tradisi syarikat apple lah. Ohya mungkin ipad 3 ni akan pakai iOS 5. Read more