Bila Masing Masing Nak Buktikan Sesuatu

Sakan dua player Manchester City buktikan sesuatu musim ni. Betting antara nasri dan pengacara CNN, yang mana telah memihak kepada nasri.Dan yang paling memelikkan Tevez player awai dan ujung musim cuba buktikan sesuatu kepada ferguson bos lama dia.

Apapun kepada penyokong city, Form is temporary,class is permanent…

Macam Mana Manchester City Boleh Menang EPL

Hari ini dunia, peminat bola sepak tengok macam mana Manchester City boleh menang. Kalau tengok musim ni macam dah dirancang untuk pastikan suasana kemuncak perebutan tahta liga EPL hingga ke minit terakhir. Debaran untuk perebutan tempat ketiga dan pasukan yang perlu disingkirkan pon menarik. Kedua peminat united dan city pastinya berdebar namun Apa pun musim ni piala liga dah dapat dekat manchester city. Tapi macam mana dia boleh menang epl.

Kalau tengok kat graf diatas dah menunjukkan manchester city dah melabur paling banyak tahun ni, untuk memperoleh piala buat kali pertama. Dengan pembelian pemain pemain yang bagus dan berjaya diblendkan sebagai sebuah pasukan yang mantap, so tak hairanlah dia akan menang pada tahun ni.

Adakah menjadi juara bukti pasukan itu berjaya? Tidak  bagi aku, pasukan yang paling berjaya untung tahun ni adalah pasukan spurs yang mana hanya belanjakan paling terendah sekali, tapi berjaya mengugat hingga kepenghujung musim. Pasukan yang paling gagal adalah pasukan liverpool belanja banyak tapi gagal semuanya.

So liga dah tutup 20 hari lagi kita layan Euro plak…

 

Pasukan Hebat Memang Kalah Dulu…

Yang nih memang terkesan

Tapi yang ini pasti lagi terkesan hahaha….

“You can have a bad day. That does not make you a bad team,” he said. “We’ve gone through a bad moment and a team is like a player. Any player can have a bad game. It often happens.”