Arsenal

2-1 Arsenal Kena Lagi

Perlawanan North London Derby, Arsenal dan Tottenham akhirnya sekali lagi pada musim ni arsenal terjerumus ke dasar liga. persis macam liverpool tahun lepas badi tuh disambung oleh arsengal. Kalah 2-1 dalam game yang dikuasai 51% oleh arsenal. Gol dari wonderkid Walker amat perit hahaha.

Arsene Wenger dah mula dikenali Arsene When? akan terus ditibai oleh penyokong, dengan kekalah tuh menampakkan sangat di bahagian pertahanan terlalu lemah. Mertesacker rasanya masih belum cukup untuk cover defend. Nasib baik song cemerlang. Lagi satu injury sagna pastinya akan memberi peluang gol yang lebih banyak untuk dijaringkan. Player bereputasi tinggi tapi berkemampuan rendah JERKkinson pastinya akan menggantikan sagna. Ramsey zero-hero-hampeh. Read more

Arsenal

Alumnia ke West Ham

Bekas penjaga gol utama yang kini kian dilupakan iaitu encik alumnia kini makin cerah peluangnya untuk dihalau dari pasukan gunners ini. Pemain yang berusia ni, masih belum diturunkan dalam perlawanan kompetitif tahun ini. Berbanding musim lepas dia hanya diturunkan ke skuad utama hanya 14 kali kerana 2 kombinasi iaitu kecederaan dan kehandalan Szczesny. Namun begitu dia tidak pernah lepaskan gol lebih dari 8 gol untuk Arsenal. Read more

Sukan

Beroleh Kemenangan ke dua

3 mata untuk Arsenal hari ni. 3-0, 1 song jaring dan kedua gol persie sapa pakai untuk football manager untung hari ni. Game separuh masa pertama goyah, mai separuh masa kedua barulah nampak penguasaannya. Defend terus bertukar ganti kali ni pakai Gibbs plak. Santos simpan. Tengah tengok song dan Arteta dah ok cuma ramsey huh. Nampak gaya list player injurd lepas game ni ada sorang lagi la kali ni Walcott. Apa pun janji menang!!

Sukan

Jaring 5 tapi kalah

Nampaknya back four arsenal masih tak selesai. dengan dua sejarah sedang dicipta gol bolos terbanyak dan kena belasah terbanyak awan nano yang mendung masih menyelubungi arsenal. Kalah 4-3 hrmmmm.

Sukan

Piala Malaysia Tanpa Perlis

Dua benda aku rasa ralat sikit dua minggu ni adalah, Arsenal si meriam kena belasah dengan Manchester Uuuuuuuuuunited (ala najman dalam sinar fm). Dan yang keduanya, pasukan perlis sang singa zoo utara tak layak ke Piala Malaysia. Tapi Perlis tak kesorangan apabila pasukan kesayangan negara Pahang Si Gajah pon tak masuk Piala Malaysia.

Apa taknya ketika semua anak negeri dok sibuk cakap piala malaysia, penyokong perlis nak cakap apa? Nak main bola kat padang stadium pon tak boleh, sebab padang dok tengah buat renovation. Huh apa la nak jadi. Read more