Bermula semula?

Entah, tak sempat nak cari dimana file yang disorokkan oleh penceroboh dan 2,3 kali update still sama. Ada ruang untuk dimasuk. Then saya kena buat keputusan bermula dari 0.

Share this Story
  • tujuh belas tahun
    Uncategorized

    17 Tahun

    Alhamdulillah domain azamrashid.com baru renew buat kali ke 17 kali yang membawa maksud bahawa usia laman ini telah mencapai 17 tahun. ...
  • Uncategorized

    Tak Lepas Syarat

    Kalau nak ikutkan sejarah hidup, aku boleh dikatakan sebagai seorang yang playsafe. Agak atau terlalu berhati-hati dalam tindakan dan perbuatan aku. ...
  • Kehidupan

    Walaupun suka kita tetap perlu mendarat

    Alhamdulillah selesai tugasan menguruskan sukan yang aku suka iaitu sukan catur. Sejak 2007 sertai pasukan ini dari sebagai pemain dan pengurus. ...
  • Pandangan

    Pemikiran Arkopal

    Pagi tadi agak tersentuh disudut kecil sebelah kanan hati aku, bila mana dapat teguran dari sahabat juga bos. Dia tegur minta ...
  • Pandangan

    Jangan jadi Pelakon

    Aku nak berkongsi pendapat aku dalam pengalaman aku sebagai seorang pekerja selama hampir 20 tahun. sepanjang tempoh tu aku melalui pelbagai ...
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
Load More Related Articles
  • tujuh belas tahun
    Uncategorized

    17 Tahun

    Alhamdulillah domain azamrashid.com baru renew buat kali ke 17 kali yang membawa maksud bahawa usia laman ini telah mencapai 17 tahun. ...
  • Uncategorized

    Tak Lepas Syarat

    Kalau nak ikutkan sejarah hidup, aku boleh dikatakan sebagai seorang yang playsafe. Agak atau terlalu berhati-hati dalam tindakan dan perbuatan aku. ...
  • Kehidupan

    Walaupun suka kita tetap perlu mendarat

    Alhamdulillah selesai tugasan menguruskan sukan yang aku suka iaitu sukan catur. Sejak 2007 sertai pasukan ini dari sebagai pemain dan pengurus. ...
  • Pandangan

    Pemikiran Arkopal

    Pagi tadi agak tersentuh disudut kecil sebelah kanan hati aku, bila mana dapat teguran dari sahabat juga bos. Dia tegur minta ...
  • Pandangan

    Jangan jadi Pelakon

    Aku nak berkongsi pendapat aku dalam pengalaman aku sebagai seorang pekerja selama hampir 20 tahun. sepanjang tempoh tu aku melalui pelbagai ...
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
Load More By ajamz
  • Kehidupan

    Walaupun suka kita tetap perlu mendarat

    Alhamdulillah selesai tugasan menguruskan sukan yang aku suka iaitu sukan catur. Sejak 2007 sertai pasukan ini dari sebagai pemain dan pengurus. ...
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
  • Kehidupan

    10 Malam Terakhir Ramadan

    Alhamdulillah kita dah masuk dalam tempoh 10 malam terakhir ramadan pada tahun ini. Semua feeling dah mula rasa, cycle life seperti ...
  • Kehidupan

    Update

    Lama tak berkongsi dalam blog ni walaupun banyak yang hendak dikongsi. Terutamanya pengalaman sepanjang tempoh 3 tahun ni. Boleh kata setiap ...
  • Kehidupan

    Al-Fatihah Sahabat

    Petang tadi dapat perkhabaran melalui whatsapp group Matrik MIT RECSAM, yang mana salah seorang sahabat kami telah meninggal dunia. Amat mengejutkan ...
  • Kehidupan

    Arnab Aqilah

Load More In Kehidupan

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

17 Tahun

Alhamdulillah domain azamrashid.com baru renew buat kali ke ...