Berblog dengan wordpress

Dengan menggunakan wordpress for ipad post ini ditulis untuk mencuba. Sangat mengecewakan dengan menggunakan aplikasi ini langsung tidak dapat memuatnaik picture. Hrmmm macam mana ya nak berblog dengan mudah menggunakan ipad nih.

Share this Story
  • Kehidupan

    Sudah Berusia 5 Tahun

    Sekejap sahaja domain aku ni dah berusia 5 tahun. Pejam celik pejam celik dah 5 kali aku renewnya. Cuma tahun ni ...
  • Kehidupan

    Berblog dengan wordpress

    Dengan menggunakan wordpress for ipad post ini ditulis untuk mencuba. Sangat mengecewakan dengan menggunakan aplikasi ini langsung tidak dapat memuatnaik picture. ...
  • Blog

    Tanda-tanda Pengakhiran Berblog

    Nampaknya makin lama makin menunjukkan tanda-tanda aku akan mengakhiri pembelajaran untuk menulis blog. Mula mula dulu, blog rosak akibat dari penaiktaraf ...
Load More Related Articles
Load More By ajamz
Load More In Kehidupan

2 Comments


  1. is150

    November 13, 2011 at 5:54 pm

    Aku guna Apps BlogPress support banyak platform (termasuk WordPress) dan boleh set server untuk gambar sekali… dulu ada promo 99cent
    is150 recently posted..Kereta

    Reply

    • Ajamz

      November 14, 2011 at 7:13 pm

      Pergh best pakai app nih tq sekarang 5 usd
      Ajamz recently posted..Blogpress

      Reply

Leave a Reply to Ajamz Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

CommentLuv badge

Check Also

Bad Feedback

Kadang kala kita kena tau had kita, minggu ...

ajamz: tq ..

ajamz: hahah astro circle dia punya bonus point ..

ajamz: disiplin penting dalam nak menjayakan perancangan ..

ajamz: kawasan yang ada celcom wifi je ..

Aira Zuhaira: Semua area boleh jugk ke,ye..? ..

Azwan: Risky juga bagi saya hntuk cuba kaedah ni, pasal displin men ..

Azure: Kalau ada astro dish macam ni, Boleh jimat ke? https://www.i ..

mohd zain: Terima kasih sangat membantu, ..

ajamz: tak bisa hehe ..

ajamz: UniMAP pauh sg Chuchoh ..

Alif: Bro area mana kat perlis ada wifiplus nih? ..

Noor: Terima kasih, sangat membantu 😊 ..

Johanis: Oak azam, kalo sy mau buat kabinet Dan lemari stainless bisa ..

muhammad: hahaa... kesian doe taktau ada kedai kat arau ni jual mifi.. ..

ajamz: kalau nak workmanship bagus mykitchen kat alor setar, harga ..

eifnie: salam bro..mungkin time ni settle smua kot list yg bro nak b ..

RKB: abah kena jaga kesihatan wooo ... dagu koi berlapih ..

blogmalaya.com: hai abah.....; ..

Syahril Hafiz: Kedah 2000 berapa aku tak taw... haha 2012 lepas dah, sabaq ..

Syahril Hafiz: masih belum mahir dengan pelaburan ni, sebab baru nak start ..

ajamz: dah tukar semuanya sebab takut jadi platform nak kacau orang ..

ajamz: rasanya company luar yang invest kepada mpk ni ..

Denaihati: rasanya, peningkatan dari segi jumlah(RM) peruntukkan yang p ..

Manan Qayyim: masih tak mahir lg dlm dunia pelaburan ni.... kalo aku tengo ..

Nine: syok noh Perlis la. Semua jalan2 nak hiway dah. Signboard tu ..

Nine: Hak nih depa maybe dah tau pass cPanel. Sebab dia leh create ..

ajamz: dulu ingatkan qms ini umpama ikan dalam akuarium namun bila ..

ajamz: jumlah yg disiarkan pada tahun 2012 tak sama dengan jumlah 2 ..

ohcikgu: sampai terkeliru dibuatnya ye.. ..

GreenLava: Banyak terms yang digunakan sama dengan terms untuk dokument ..

Malaysia Tercinta: Ada silap tu somewhere ..

izan: oo..fhm2 body languange tu.. hehe..cantik....katanya... ..

ajamz: mungkin ptptn perlu review balk la ..

Adam Roslan: Kalau bersungguh sungguh nak buat, naya students. Belum dapa ..

boni Ultra kacak: hurm.. bahaya betullah sekarang ni.. takut kita dah termakan ..

Adam Roslan: Packaging macam tu pun buat kita takut nak beli. Jangan ada ..

aziah: semangat perlu ada. kalah menang adat bertanding.. yg pentin ..

Abdur Rozak: Saya menggunakan vpn untuk melepasinya ..

Melepasi Sekatan Blue Coat Web Filter | Azam Rashid: [...] kedua dengan menggunakan web scanner, bab ni yang aku ..

Catur | Azam Rashid: [...] bukan apa kali ni aku jumpa satu dunia yang baru dunia ..

Melepasi Sekatan Blue Coat Web Filter | Azam Rashid: [...] tahun lepas juga pernah jadi apabila sistem blue coat ..

Website Block : Ads.yieldmanager.com | Azam Rashid: [...] pernah berkongsi mengenai website blog personal aku ya ..

Kadang kala rasa macam telco menipu | Azam Rashid: [...] diawal aku subscribe diaorang maklumkan bahawa aku aka ..

Caj internet lebih murah | Azam Rashid: [...] Selain dari caj yang murah rasanya kualiti perkhidmata ..

is150: sekiranya media yang lain telus dan seimbang... mungkin prom ..

boni kacak: #go green ..

ajamz: hahaha boni reka bentuk je yang menakutkan masuk dalam perut ..

ajamz: lain yang dibuat lain yang jadi ..

ajamz: sangat setuju ..

Denaihati: memang hebat, dari burger bakar/goreng jadi sandwitch daging ..

Datin Tyka: hahhaa.. sepatutnya daging tu gaul sikit ngn garam, black pa ..

Boni kacak: Hehehe. Setuju. Walaupun agak menakutkan reka bentuknya, tap ..

albab: Almera problem ka, takut aihh nak beli. ..

secantikmanis: dewan dekat johor.. johor dekat mana pulak tu ..

ajamz: Dewan johor ..

Adam Roslan: Salam. Elok panorama shot noo. Dewan tang mana ni. ..

Muhammad Faiz: Boleh tau kat al ikhsan mana? Harga penuh? Memang tengah car ..

boni kacak: nasib baiklah telefon den telefon lama..hehehe ..

Izzuddin Fauzi: Selesa nak berblogging lagi berkerja... ..

boni kacak: wow..sempoi tempat tu.. tak serabut.. ..

L: huuu. aku xmmpu nk beli.. beli xmkn la sem nih.. haha ..

Denaihati: askm. selamat tahun baru 2013 buat bro. mudahan sama2 diberi ..

boni kacak: uish...terus up entri tu..hehehe..tangkas betul..hehehe ..

ajamz: Terima kasih ..

boni kacak: sama2 lah kita bertambah maju pada tahun 2013 ni dalam apa p ..

ajamz: disember haha ..

Statistik Azamrashid.com 2012 | Azam Rashid: [...] Bagi kehadiran pengunjung pula, laman ini mencatatkan ..

is150: Disember atau januari... ..

ajamz: terima kasih tuan ..

ajamz: hehe ..

ajamz: al-ihsan ..

adam: nak tanya kat mana nak beli kasut ni? ..

boni kacak: ta tih ta tih..hehehehe ..

ajamz: terima kasih ..

hazman aka species1980: Okey tambahan satu G+ untuk entry nie ..

boni kacak: betul juga tu.. kita kena sentiasa bersederhana sebenarnya.. ..

ajamz: harap stdium kembali bersinar ..

boni kacak: cantik stadium kangar ni ..

ajamz: Okkk ..

weschairs: dah vote...harap sudi vote semula ..

Afifah Munirah: Yeah... Memang laku iP5 nie... Nak beli budget belum ada... ..

ajamz: terima kasih kerana memaklumkan ..

ajamz: terima kasih ..

ajamz: terima kasih ..

ajamz: terimakasihhh ..

ema: good luck ..

latif: salam G+1 yg ke 25 utk anda..azam jgn lupe letak link sponso ..

Afifah Munirah: Enteri yang terbaeekkkk :) Goodluck :) ..

Blog Keperawatan: Semoga berjaya kontesnya sahabat... Bersilaturahmi dan membe ..

nurmisnan: All d best n gd luck sudah vote n G+ for u ..

Nurul: Dah vote... Good luck.. :) ..

bhrain: saya dah G+, harap dapat membalasnya...thanks.. http://bahra ..

ajamz: Dah jual dah ..

ajamz: Rancangannya macam tuh hehe ..

Amirez: salam. good luck. klik G+1 ke 33 daripada saya. kalau tak ke ..

Hakim Mahmud: bro nak jual kereta myvi ekk .. ..

auc: salam tuan baru siap mengundi blog ini utk tugasan ke 2 jgan ..

ajamz: kak pon boleh hahaha ..

ajamz: hehe harga rahsia puan haha ..

is150: abih terburai perut aku gelak... hahaha ..

PuanGojes: assalam ziarah rasanya saya da klik g+1 kat sini. tp tak pe. ..

Azie: Good Luck, harapa dapat klik kembali. TQ ..

Peserta iPhone 5 Gadget Impian & Jumlah +1: [...] Akma Omar Wazy Bahrain UpProfits JMR Titan Cik Lily Pu ..

azie: cantikkk....boleh sy tahu rm brpe? ..

PinkUmmi: eh silap...kak pulak...huhuhu ..

PinkUmmi: good luck kak ..

Dawaihati: Salam ziarah dan perkenalan, dah vote G+ sebagai tanda sokon ..

Andre Joe: Ape kelebihan sticky post ye? ..

PuanGojes: salam ziarah. saya datang lagi tanda support. ;) nak cek sam ..

boni kacak: nak sambar kereta baru ye bro??hehehe ..

Myra Jay: Singgah support sini dengan klik G+ :) Good luck ye, jgn lup ..

wak gelas: wak pon baru beli kete viva jakk.. uuHUuu ..

pjaz: dh klik g+ jgn lupa support pjaz yer slm..nak minta tlg siki ..

PuanGojes: salam ziarah sis aju :) kita da klik g+1 utk sis aju. terma ..

ajumohit: saya dah klik G+1 di entry ini, nanti sokong saya plak ye ht ..

Nurul: Dah G+, Good luck.. ..

BUATBEST: semoga berjaya hendaknya kawan.. ` ..

lewisdotmy: semoga berjaya bro ..

BloggerNote: Semoga berjaya mendapat iPhone 5 Gadget Impian..Good Luck! S ..

UpProfits: Good Luck..dh G+1..nnti support saya juga yer.. ;-) ..

donnyien: selamat berjaya di ucapkan... salam kenal juga ..

Happy Birthday | Azam Rashid: [...] masa  aku baru naik pangkat waktu setahun yang [...] ..

Nurul: Good Luck.... :) ..

puanbee: seronok baca entri spontan ni .. apa pun sama2 berusaha nant ..

yanmie: Salam, Good luck untuk contest ini :) ..

auc: Moga berjaya! Hanya nasib dan tuah yg menentukan segalanya : ..

boni kacak: good luck juga bro :) ..

Hafizul: betul kata en titan tu..mungkin ada kesinambungannya lagi..s ..

Hafizul: ooo iphone ni software dia stabil la..wahh seronoknya..gud l ..

akubiomed: Kalau sudah pernah mengunakan jenama Apple akan setia kekal ..

ajamz: tak pernah terfikir ada sticky post nih sebenarnya hahah ..

ajamz: entah la ..

ajamz: pergh lantai ja retak, sama la aku pakai bb, tapi la anak ak ..

ajamz: sekali ingat macam tuh gak tapi takpa first time aku join co ..

ajamz: tq ..

wazy: Selamat berjaya bro Dah semakin ramai meminati iPhone 5 ni ..

Cikgu Hairul: memang senang sangat.. sampai kadang-kadang kita terlupa kat ..

Amirez: good luck bro. terfikir jugak DH tentukan pemenang berdasark ..

RKB: ah ... aku tak minat semua ni. Masih lagi ol skul sebab suka ..

titan: aku tak rasa just cerita aje. mesti ada banyak lagi tugasan ..

Bagaimana nak buat Sticky Posts di Wordpress | Azam Rashid: [...] Azam Rashid Skip to content HomeInfoMylensaWebhostingC ..

Denaihati: Jutaan terima kasih diucapkan kerana menyertai "iPhone 5 gad ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] tuh agak kurang best sebab internet masih lagi takleh ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] sejak dari tahun lepas aku impikan nak tukar phone tap ..

iPhone 5 gadget impian | Azam Rashid: [...] terpengaruh dengan strategi pemasaran iPhone. Sebelum ..

Manchester lawan Arsenal | Azam Rashid: [...] la dan nampaknya macam tahun ni tak menang lagi la pia ..

Manchester lawan Arsenal | Azam Rashid: [...] aku tengok kat rumah mertua boleh dikatakan mesti arse ..

azharr: Laaa itu je ke post.... So what's the plan ..

ajamz: dekat tapak mpk lama ..

ajamz: dia ada kedai kat jitra, mykitchen ..

omar: boleh dapat contact number contractor ni? ..

omar: salam, nak tanya kat nursery mana boleh dpt rm 3? dah try ta ..

omar: nak tanya, nursery mana yang boleh dapat harga rm3 tu? try t ..

is150: kalau tak ditepati kita buat janji dikerati lak... ..

is150: Hentikan je.... aku dah lama stop, tengok channel biasa dah ..

ajamz: dalam proses nak beralih tunggu dapat sesuatu baru boleh bel ..

is150: apa lagi... beralihlah ke mac... ..

is150: Selamat Menyambut Hari Kemerdekaan dan Salam Ramadhan AlMuba ..

Wan Perlis: tak pernah stukbuck ..

Wan: aku ada guna jugak dropbox nie ..

Harfiz Perniagaan Internet: Aku punya internal hard disk laptop pun rosak, masa tu tak s ..

ajamz: kabinet dia ikut material yang digunakan, kalau macam ni dan ..

Elyza: cantikla...agak2 rape budget kuar ni? ..

ajamz: letak baja apa dulu ..

is150: Selamat menanam.... aku dulu tanam tompok-tompok.... tak sam ..

ajamz: hahah tq ..

ajamz: taktau nak masak bila plak ..

chemie: smart kitchen kabinet depa ..

Mohd Isa: pergh, kemah molek. memang terbaiklah bro. bilalah nak ada r ..

Diamilikku: hahahahahahhaha...hang ngan mizan sama panik....lalalalalla. ..

Mohd Isa: alasan orang malas buat kerja...ok tak kalau aku cakap camtu ..

chemie: depa dah release dah...download semua ni punca dari student ..

Azam: Aihhh dah naik jusa ka bang ..

RKB: jusa jasa jaso ... ah .... ..

ajamz: Kakaka nak kerja nih hahaha ..

is150: dah... dah... pi buat kerja... hahahaha ..

ajamz: kena gak ..

chemie: Blog hang kena block jugak....tau ka pasaipa? ..

azam: haha hang lagi tere pada aku kot kan..... ..

is150: biasalah manusia, sifatnya lupa... ..

ajamz: salah aku gak gatal nak harga terbaik last-last macam ni aku ..

is150: sabar bro, itulah lumrah alam... Biasalah, kontraktor, bayar ..

Nine: Pergh 8 tahun dah guna hosting lama giler. Ajam, ajar cara2 ..

chemie: masuk bertanding la, menang kalu pas projek mai sikit hahaha ..

ajamz: Kekeke yang tuh kena menang election hehe ..

is150: kurang lagi satu K tu... ..

ajamz: dah tau ada shell script yang mengganggu so provider tutup ..

is150: dah tau punca? ..

Diamilikku: sokong sokong....siap duit je lah.....:)...aku dah habih dui ..

chemie: hehehehe siap duit sajalah la bro.... ..

ajamz: template lama dah guna balik ..

ajamz: PC ja download free ja ..

ajamz: betui setuju ..

ajamz: rumah cantik pi tengok laaa ..

Diamilikku: adoiyaiiiiiiii...diam2 duk pi intip umah kami nih...hahahaha ..

is150: tu sebab aku tak paksa orang datang... sebab aku main tarah ..

is150: Ko lawan PES guna platform apa? PC, PSP, PS3? ..

chemie: theme baruu..sama macam rumah baru ..

chemie: baguih la dok ingat KPP.. mana tau esok-esok hang pulak jadi ..

ajamz: betul baru kita boleh berkembang kan ..

is150: nasib baik ada yang tak suka... kalau semua suka kita risau ..

Wan Perlis: sistem pasti ada kelemahannya ..

is150: Kalau benar... teramat-amatlah baik... ..

is150: aku dulu: 1. Pasang Grill 2. Pasang Lampu 3. Buat dapur tu p ..

chemie: Desa bayanmas dekat bukit kayu hitam ..

ajamz: Keke baik jiran haha ..

ajamz: Hang beli kat mana ..

ajamz: Itu sudah pasti hehe ..

Diamilikku: buat bodo jer dulu :) hahahahahha ..

cik tom: akhir tahun ni ramai blogger update psl rumah..pasni boleh u ..

cik tom: azam ni kerja pegawai sains ke?pernah apply kerja pegawai sa ..

chemie: cayalah, rumah hang kat mana? tulis banyak sikit pasai rumah ..

chemie: aku harap ianya benar-benar belaka hehehe ..

Wan Perlis: osh? bila unimap nak ada jawatan kosong? nak minta jugak ..

ajamz: Yala dengan internet streamyx plus internet mobile kalau gaj ..

Diamilikku: sapa kata maxis mahai?? aku ambik 68 ringgit je sebulan :) ..

ajamz: osh unimap ..

Wan Perlis: brader azam keja jabatan mana? ..

ajamz: Haha ceh, ayam dah dapat baby ka ..

iffah: wah.. skrng dh jd bapak mcm bertmbah matured..hahaha.. tetib ..

ajamz: wan tq ..

ajamz: chemie aku kat unimap pon orang tak kenai pon nak masuk calo ..

Wan Perlis: syukur Alhamdulillah comel n sedap nama dia ..

chemie: hang tak mau tanding ka? mana tau kut jadi YB haha ..

ajamz: tq bos ..

is150: bawak bertenang bro... yang penting kita gembira dengan apa ..

ajamz: kereta aku bleh tahan sampai 240 hoooooohhhh ..

chemie: Alhamdulillah dato' Tahniah diatas kenainkan pangkat, moga d ..

mummy: Kasih ibu bapa tiaada tandingan..dah jd daddy br tau pengorb ..

Alhamdulillah Aku Naik Pangkat: [...] ya, secara kebetulan bila tengok Teori Purba Cina bagi ..

Ajamz: Pergh best pakai app nih tq sekarang 5 usd ..

is150: Aku guna Apps BlogPress support banyak platform (termasuk Wo ..

azam: Takla kita perlu mencungkil kemampuan student kita ke tahap ..

torboxz: uishh.. sebijik kene kat mata aku... ..

torboxz: Tu la pasal aku kurang setuju jika akta tu mansuhkan. Akan a ..

ajamz: betul keselamatan sangat penting, saman tuh sebagai pengajar ..

Noriz: time pregnant lah kami ladies selalu jadikan alasan taknak p ..

torboxz: Nyihahahahha.. Dia segan tu.. ..

torboxz: Wahahaha... Tahniah! ..

Isis: RM50 ja... Kat sini lagi mahal, habis ja tiket... ..

Isis: Tahniah bro.... ..

chemie: Salam member seunimap....baru jumpak blog hang....aku kat pu ..

Percubaan Menjadi: [...] last post aku mengenai keputusan untuk kembali menjila ..

vangardx: spatutnya dia bayar ala drive thru mcm kat mc d la kan? ..

ajamz: haha tak faham ek....cuba lihat cara individu tersebut membu ..

Juan: benda apa ni, x faham la ..

faizul: nak tunggu iPad 3 kena tunggu iPhone 5 dulu lah jawabnya. La ..

faizul: betullah tu kan, PANDU, keluar kereta dan BAYAR pastu terus ..

Semarakkan kempen Piala Malaysia 2011, (suku akhir, separuh akhir, akhir) | Zikri Husaini: [...] gambar to azamrashid.com dan facebook bolasepak malays ..

ajamz: kat perlis macam takda lagi la ..

torboxz: Damn! Aku nak jugaaakkkk.. ..

torboxz: Adaaaaaa... tengok kat http://coverage.yes.my ..

ajamz: yes dah ada kat kangar ka ..

torboxz: alaahh.. dah terbiasa dah aku dgn kelembapan tm niiih.. ni t ..

torboxz.com: mifi? lagi sekali persoalan. kat perlis ni ada kedai yg jual ..

Wan Perlis: kemonlah TM ..

ajamz: Haha sumber sumber yang boleh dipercayai ..

torboxz: mana ko dpt theme ni? lawa siut.. ko beli ke ko dapat dari s ..

torboxz: Yup! yup! ..

Apple Bagi iPhone 4S: [...] mengatakan Apple akan keluarkan iPhone 5 yang penuh de ..

anjung maya: dah angkut ipaD tahun lepas lgi..so kna tunggu ipad3 nak upg ..

ajamz: terima kasih bro ..

Nasihangit: Banyak betul info menarik dan berguna dekat sini. Thanks. Na ..

Kembali Menjilat? Iklan Nuffnang Kembali: [...] berfikir sejenak, menganalisis keputusan untuk menTiad ..

Sya Isya: sebab blog yang satu lagi dah takde kod iklan Nuffnang. Bila ..

ajamz: tq bos ..

myOSH: Good luck... keep it up... semoga mendapat jariah daripadaNy ..

ajamz: Takleh la tahun ni dah pi beli ipad 2 hahaa ..

Enche Bon: Apa lagi bro, tukar je Bold 9900, hehehe ..

ajamz: yaka rasanya hang punya backlink lagi banyak ..

Adam Roslan: Terbaik. Saya punya dok PR1 dari dulu. Naik turun siap. ..

ajamz: Yup taKpa kita menaip suka suki ja kan ..

Omar: Okey dah tu 2-3 pr. standard blog camtu.. Kalau mantop sikit ..

Lepas Post Bukan Lagi Glitterati: [...] akaun aku di nuffnang telah berubah dari glitterati ke ..

ajamz: yup ..

Sya Isya: kalau berblog fikir duit Nuffnang je memang nanti jadi lagi ..

Adam Roslan: Selamat Berpuasa Ajam :) ..

ajamz: terima kasih ..

Azree Ariffin: Selamat berpuasa, bro. ..

RKB: kesian jugak mamat ni. good but injury proned. ..

ajamz: macam susah download je ..

Azree Ariffin: Bro, ada blackberry kan? Cuba download My FitnessPal. Dia ak ..

ajamz: itulah cuba dilakukan namun....godaan adalah segalanya ..

ikatakiyudin: Haha! Jgn crush diet, tak makan langsung, tapi amik every me ..

ajamz: Haha gaya memoyokan diri haha ..

RKB: toya la ang ni ... kontrol macho terlebih ni ajam haha ..

ajamz: haha ini sebab dok kat kl tak bawak laptop pon ..

Azree Ariffin: Wah, update dari Blackberry tuh! ..

ajamz: Entah aku dapat memo ja ..

ajamz: biar orang kata apa pi tengok ja ..

ajamz: cuma jangan melihat dari sudut politik sudah la...cuma lihat ..

Wan: haha sempoi ..

Wan: wah aku pun baru tau bila diumum kan secara rasmi? ada majli ..

Wan: setuju dengan keputusan majlis fatwa Perlis tadak hasilnya t ..

MDHAFiZ.NET: sungguh begitupun aku minat ke pemain Chelsea..tapu cintaku ..

ajamz: yang selalu tukar tuh tak konsisten ..

zulkifli jamaasim: Salam, Syeikh, Setan Merah memang hebat. Baik nombor dua ata ..

Wan: go Perlis ..

ajamz: Macam penah dengar ja nama tuh ..

Nine: sepupu aku Syakila Saad....duk Repoh..reja Unimap gak.... ..

Nine: haa duk agak dah... :) nak kata kenai tu, tak la besa semban ..

burnkelana: tempat jatuh agi dikenang.. nie kan plak tempat bermain.. he ..

ajamz: terima kasih tuan ..

Azree Ariffin: Selamat berhujung minggu! ..

ajamz: takpa manchester dah menang.....terubat hati dia hehe ..

Hambali: Harap Tuanku dapat tengok sama prestasi skuad Singautara. Ja ..

ajamz: aah wife aku izan la haha, hang kenai ka :P ..

ajamz: No problem roger ja, ..

Nine: Wife bukan Izan PPK pembuatan ker ? Org Alor Setar ? Kan..ra ..

Nine: Salam Ajam..insyaAllah kalo aku nak ambik aku roger...nak ta ..

ajamz: cikgu cikgi la ..

Azree Ariffin: Sebabkan bro pernah jadi guru sebulan, saya pun nak ucap sel ..

ajamz: dalam hati tak dibuilt in rasa cintakan bahasa sendiri ..

ajamz: terima kasih sahabat... ..

Azree Ariffin: Cantik! Saya suka template yang ini! Simple but nice... ..

Azree Ariffin: Sangat setuju dengan kenyataan saudara. Kadang-kadang rasa j ..

Categories

Photos from Flickr

Nuffnang

Search

Harga Minyak

Social Media Auto Publish Powered By : XYZScripts.com