Al-Fatihah Sahabat

Petang tadi dapat perkhabaran melalui whatsapp group Matrik MIT RECSAM, yang mana salah seorang sahabat kami telah meninggal dunia. Amat mengejutkan semua, bila mana dalam group tuh dia antara orang yang aktif bertanya khabar kawan kawan lain dan sering mempromosikan perniagaan dia kepada kawan kawan.

Sebenarnya dah sangat lama tak bertemu bersemuka, rasanya last masa matrik dulu. Masing masing hanya bersembang dalam whatsapp group ja. Alfatihah sahabat

Share this Story
  • Kehidupan

    Al-Fatihah Sahabat

    Petang tadi dapat perkhabaran melalui whatsapp group Matrik MIT RECSAM, yang mana salah seorang sahabat kami telah meninggal dunia. Amat mengejutkan ...
  • Pandangan

    Baru Gua Perasan Sebab Apa Gua Niaga Tak Untung

    Dulu selalu ja dengaq mak aku dok berleter dan bagi nasihat supaya mengaji pandai pandai. Dia kata kat kami semua yang ...
  • Pandangan

    Bila Tengok Fans EPL Masuk Stadium Ramai Terangsang..

    Ramai hari ni tweet mengenai stadium old trafford penuh dengan penyokong pada hari ke dua pembukaan EPL. Kebanyakan mereka kelihatan terangsang ...
  • Pandangan

    Kluster Tempat Kerja

    Mungkin kaedah pengurusan keselamatan dan kesihatan dalam tempat kerja tidak diutamakan dan masih mengamalkan norma kerja yang sedia ada sebelum ni. ...
  • Pandangan

    Pengorbanan Bot Kecil

    Saja belek mai belek pi maklumat petunjuk kes kluster. Rasanya sapa saja yang diamanahkan buat penilaian risiko ketika ini, perlu lebih ...
  • Pandangan

    Siapa Kita Diktator atau Liberal

    Macam macam style orang menguruskan sesebuah organisasi, ada yang suka jadi diktator dan ada yang suka jadi liberal, mungkin ada juga ...
Load More Related Articles
  • Kehidupan

    Al-Fatihah Sahabat

    Petang tadi dapat perkhabaran melalui whatsapp group Matrik MIT RECSAM, yang mana salah seorang sahabat kami telah meninggal dunia. Amat mengejutkan ...
  • Pandangan

    Baru Gua Perasan Sebab Apa Gua Niaga Tak Untung

    Dulu selalu ja dengaq mak aku dok berleter dan bagi nasihat supaya mengaji pandai pandai. Dia kata kat kami semua yang ...
  • Pandangan

    Bila Tengok Fans EPL Masuk Stadium Ramai Terangsang..

    Ramai hari ni tweet mengenai stadium old trafford penuh dengan penyokong pada hari ke dua pembukaan EPL. Kebanyakan mereka kelihatan terangsang ...
  • Pandangan

    Kluster Tempat Kerja

    Mungkin kaedah pengurusan keselamatan dan kesihatan dalam tempat kerja tidak diutamakan dan masih mengamalkan norma kerja yang sedia ada sebelum ni. ...
  • Pandangan

    Pengorbanan Bot Kecil

    Saja belek mai belek pi maklumat petunjuk kes kluster. Rasanya sapa saja yang diamanahkan buat penilaian risiko ketika ini, perlu lebih ...
  • Pandangan

    Siapa Kita Diktator atau Liberal

    Macam macam style orang menguruskan sesebuah organisasi, ada yang suka jadi diktator dan ada yang suka jadi liberal, mungkin ada juga ...
Load More By ajamz
Load More In Kehidupan

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Baru Gua Perasan Sebab Apa Gua Niaga Tak Untung

Dulu selalu ja dengaq mak aku dok berleter ...