10 Malam Terakhir Ramadan

Alhamdulillah kita dah masuk dalam tempoh 10 malam terakhir ramadan pada tahun ini. Semua feeling dah mula rasa, cycle life seperti biasa.

Ramadan tahun ni aku rasa boleh berbangga dengan diri sendiri sebab ada peningkatan, maybe sebab usia kot ada push untuk buat tambah baik.

Hopefuly dapat terus baiki apa yang kurang.

Dok tengok balik sekeliling, kat rumah, kat pejabat dengan pelbagai gelagat, timboi macam macam idea.

Hrmm

Share this Story
  • Pandangan

    Pemikiran Arkopal

    Pagi tadi agak tersentuh disudut kecil sebelah kanan hati aku, bila mana dapat teguran dari sahabat juga bos. Dia tegur minta ...
  • Pandangan

    Jangan jadi Pelakon

    Aku nak berkongsi pendapat aku dalam pengalaman aku sebagai seorang pekerja selama hampir 20 tahun. sepanjang tempoh tu aku melalui pelbagai ...
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
  • Kehidupan

    10 Malam Terakhir Ramadan

    Alhamdulillah kita dah masuk dalam tempoh 10 malam terakhir ramadan pada tahun ini. Semua feeling dah mula rasa, cycle life seperti ...
  • Kehidupan

    Update

    Lama tak berkongsi dalam blog ni walaupun banyak yang hendak dikongsi. Terutamanya pengalaman sepanjang tempoh 3 tahun ni. Boleh kata setiap ...
  • Pandangan

    Niat nak hasilkan berlian

    Kita sering kagum dengan kejayaan kejayaan orang. Kita sering cemburu melihat mereka. Kita sering mengambil kata-kata semangat mereka. Kita sering membandingkan ...
Load More Related Articles
  • Pandangan

    Pemikiran Arkopal

    Pagi tadi agak tersentuh disudut kecil sebelah kanan hati aku, bila mana dapat teguran dari sahabat juga bos. Dia tegur minta ...
  • Pandangan

    Jangan jadi Pelakon

    Aku nak berkongsi pendapat aku dalam pengalaman aku sebagai seorang pekerja selama hampir 20 tahun. sepanjang tempoh tu aku melalui pelbagai ...
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
  • Kehidupan

    10 Malam Terakhir Ramadan

    Alhamdulillah kita dah masuk dalam tempoh 10 malam terakhir ramadan pada tahun ini. Semua feeling dah mula rasa, cycle life seperti ...
  • Kehidupan

    Update

    Lama tak berkongsi dalam blog ni walaupun banyak yang hendak dikongsi. Terutamanya pengalaman sepanjang tempoh 3 tahun ni. Boleh kata setiap ...
  • Pandangan

    Niat nak hasilkan berlian

    Kita sering kagum dengan kejayaan kejayaan orang. Kita sering cemburu melihat mereka. Kita sering mengambil kata-kata semangat mereka. Kita sering membandingkan ...
Load More By ajamz
  • Kehidupan

    Cakap Biar Serupa Bikin

    Dulu dulu banyak terbaca ayat dipenghujung zaman akan muncul pelbagai jenis cerita, Fitnah berleluasa, ulama palsu. Medium dulu mungkin kita tak ...
  • Kehidupan

    10 Malam Terakhir Ramadan

    Alhamdulillah kita dah masuk dalam tempoh 10 malam terakhir ramadan pada tahun ini. Semua feeling dah mula rasa, cycle life seperti ...
  • Kehidupan

    Update

    Lama tak berkongsi dalam blog ni walaupun banyak yang hendak dikongsi. Terutamanya pengalaman sepanjang tempoh 3 tahun ni. Boleh kata setiap ...
  • Kehidupan

    Al-Fatihah Sahabat

    Petang tadi dapat perkhabaran melalui whatsapp group Matrik MIT RECSAM, yang mana salah seorang sahabat kami telah meninggal dunia. Amat mengejutkan ...
  • Kehidupan

    Arnab Aqilah

  • Kehidupan

    This is the story about 4 people : Everybody, Somebody, Anybody, Nobody

    There was an important job to be done, and Everybody was sure that Somebody would do it.  Anybody could have done ...
Load More In Kehidupan

Facebook Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Check Also

Pemikiran Arkopal

Pagi tadi agak tersentuh disudut kecil sebelah kanan ...